Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Віза в США

США - величезна могутня держава, яка протягом останніх десятиліть робить сильний культурний вплив на весь світ. Це, з одного боку, країна найкрасивіших природних пейзажів, тропічних пляжів, національних парків, глибоких каньйонів, скелястих гір і незайманих лісів. Інша сторона - це технологічно розвинені мегаполіси, по-своєму прекрасні, зачаровують божевільною швидкістю життя в них.

Одні люди перелітають океан, щоб стикнутися з американською історією, вшанувавши увагою такі місця, як Білий дім, Капітолій, Статую Свободи, Епайр-Стейт-Білдінг, музеї, а інші - заради відпочинку на знаменитих курортах та відвідування не менш знаменитих парків розваг.

Вартість візи в Америку в нашому агентстві залежить від того який пакет документів Вам потрібен.

Необхідні документи для відкриття туристичної візи на 10 років:

  • Ксерокопія українського паспорта
  • Всі дійсні закордонні паспорти, також ті, термін дії яких закінчився.
  • 2 фото (5 * 5 см, 80% обличчя)
  • 2 кольорових фото (3 * 3 см, 80% обличчя)
  • Документи, що підтверджують Вашу фінансову спроможність (якщо є)
  • Довідка з місця праці з розбивкою про нарахування заробітної плати за останні 6 місяців (якщо є);
  • Інші документи (свідоцтво про шлюб, довідка про несудимість, бронь авіа, бронь готелю і т. Д.) (Якщо є)

Загальні відомості про візи в США

США мають чітку класифікацію віз, які можуть бути видані під кожен конкретний випадок. Ознайомитися з даної класифікацій можна на офіційному сайті Держдепартаменту США. Якщо тип запитуваної документа і цілі вашої подорожі не збігатимуться - ви отримаєте відмову.

Візи до США, всупереч існуючій помилковій думці, можна отримати з «чистим» паспортом, проте це стосується тільки одноразових неімміграційних віз. У разі необхідності отримання мультивізи, наявність штампів в закордонному паспорті необхідно.

Туристична і ділова візи США

Візи з кодуванням B-1 / B-2 видаються громадянам України, які планують відвідати Штати з метою туризму, ділових переговорів, проведення ділових зустрічей і конференцій, а також отримання медичних послуг в американських клініках. Сюди також входять відвідування короткострокових мовних або інших навчальних курсів. Консульський збір в даному випадку складе $ 160.

При подачі заяв на дані неімміграційні типи віз головним завданням є переконати консула в тому, що в Америці ви залишатися не маєте наміру, вам і на батьківщині добре. У цьому вам посприяють копії документів про наявність:

  • нерухомості / машини;
  • сім'ї;
  • постійного місця роботи;
  • бізнесу;
  • хорошого доходу.

У разі відвідування США з метою туризму, ви додатково повинні пред'явити схеми вашого маршруту, копії броні або ж чеків з готелів, а також копії авіаквитків. Дану процедуру краще всього довірити агентствам, які плюс до всього зможуть вас підготувати до майбутнього співбесіди в консульстві.

Студентська віза США

Неімміграційну студентську візу типу F-1 можуть отримати українці, які є офіційно зарахованими студентами на навчання в коледжі, ВНЗ, приватній школі і т.д. До базових візовим документам для оформлення візи F-1 будуть потрібні також:

  • Наявність документального підтвердження того, що український громадянин був зарахований на навчання в американське навчальний заклад;
  • Певну суму грошей на рахунку студента або ж його спонсора, яка покриє витрати на проживання на весь період навчання.

Громадяни України, які мають візою F-1, наділені правом на проходження практики після завершення навчання протягом 12 місяців, однак це питання має бути узгоджене з конкретним навчальним закладом, а в візовому документі необхідно поставити певну позначку.

Віза нареченого і нареченої

Даний візовий документ має кодування K-1 і не є імміграційним. Завдяки цьому документу, український громадянин може прибути на американську територію для того, щоб укласти шлюбний союз. Крім того, шлюб обов'язково повинен бути укладений протягом 90 днів з моменту прибуття заявника в Америку. Для переїзду дітей нареченої / нареченого видається віза К-2.

В наявності при зверненні в посольство повинні бути документи про сімейний стан, документальне підтвердження спроможності громадянина США у фінансовому відношенні, а також спільні фотографії і будь-які чинники, що підтверджують серйозність намірів.

Робоча віза в США

Оформлення візового документа типу H-1, що дозволяє здійснювати трудову діяльність в США - процес довгий і важкий. Претенденти на роботу в Штатах повинні бути затребуваними фахівцями високого класу або ж бути видатними діячами мистецтва або науки. Власники візи H-1 в майбутньому можуть подати заяву на отримання грін-кард.

Для подачі прохання про видачу візового документа необхідно офіційне запрошення на роботу, кваліфікаційні ліцензії та диплом про освіту.

Причини відмови

Причини, за якими українцям може бути відмовлено посольство в проханні про видачу візового документа, досить стандартні:

  • Історія правопорушень, скоєних на території США;
  • Неправдиві свідчення, приховування даних;
  • Судимість / перебування під слідством;
  • Невиразна мета подорожі;
  • Низькі і нестабільні фінансові доходи;
  • Неправильне оформлення документів;
  • Порушення візового режиму.
Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання