Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Шенгенська віза в Словенію

Словенія

Словенію називають зеленим серцем Європи, що цілком заслужено. Ця невелика країна, розташована в трьох кліматичних зонах, є зосередженням природних пам'яток Європи. Тут і живописні льодовикові озера, і підземні печери, і Адріатичне море, і альпійські вершини, які дивовижним чином переплітаються з неймовірною красою старовинними венеціанськими містечками.

За головні визначні пам'ятки країни, які неодмінно варто відвідати, є міста Піран, Любляни, Ізола і Копер, озера Бохинь і Блед, печери Постойни і каньйон Вінтгар. І, звичайно ж, старовинний Люблінський замок і Пред'ямський град.

Вартість візи в Словенію

Термін дії / Тривалість перебування Термін оформлення Вартість Додаткова інформація
30 / до 14 днів 15 р.д. 140 € Чистий паспорт
180 / 90 днів 15 р.д. 350 € Їжджений паспорт
360 / 180 (1 рік) 15 р.д. 450 € Їжджений паспорт

Додатково оплачується:

  • 35 € консульський збір
  • 18,5 € сервісний збір візового центру

 

Що включено у вартість:

  • Заповнення візової анкети
  • Підготовка повного пакету документів
  • Подача документів без черги
  • Консультації з візових та близько візових питань
  • Відстеження готовності

Фото словенської візи:

Фото словенської візи

Необхідні документи для відкриття візи в Словенію

  • Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів) + ксерокопія;
  • Український паспорт + ксерокопія (тільки сторінок з відмітками);
  • 2 фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя);
  • Довідка з роботи (за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою);
  • Довідка з банку (про рух по рахунку за останні 3 місяці і про залишок на рахунку);

Якщо у вас є питання по документам на візу в Словенію, Ви можете уточнити їх у менеджера My-visa по телефону або на нашому сайті.

Види віз в Словенію

Як країна-учасниця Шенгенської Угоди, Словенія дружелюбно відкриває свої кордони туристам по шенгенській візі (тип С). Пакет документів стандартний, як і консульський збір (35 євро). Короткострокові візи в Словенію поділяються на кілька типів, в залежності від цілей візиту:

  • Туристична віза. Видається громадянам, які відвідують країну з туристичними групами або ж приватно, а також власникам нерухомості на словенській території.
  • Гостьова віза. Можуть отримати українці, які пред'явили запрошення від друзів / родичів, які на законних підставах проживають у Словенії.
  • Ділова віза. Видається водіям-міжнародникам, журналістам, громадянам України, провідним підприємницьку діяльність з громадянами Словенії, і т.д.
  • Освітня віза видається студентам короткострокових мовних курсів, в рамках молодіжного обміну, культурних заходів або спортивних змагань.

Всі види віз, окрім туристичної візи для приватних поїздок, вимагають відповідні документи від приймаючої сторони, будь то документ про зарахування на мовні курси або запрошення від родичів / друзів. Як правило, при наявності документів від приймаючої сторони шанси на отримання візи істотно зростає.

Що стосується самотніх мандрівників, ваші шанси на отримання шенгену істотно зростуть, якщо ви зможете пред'явити копії чеків з заброньованого готелю, а також копії квитків на транспорт із зазначеними датами в'їзду та виїзду з країни.

Національна віза до Словенії

Віза категорії D є довгостроковою, тобто отримавши такий документ, ви зможете перебувати на території Словенії до одного року. Подавати заяву на національну візу мають право такі особи:

  • Українці, які здійснюють в'їзд за програмою «возз'єднання» сім'ї.
  • Студенти словенських ВНЗ.
  • Громадяни, які отримали запрошення на роботу від словенської компанії.
  • Релігійні діячі.
  • Дипломати і міжнародні діячі.
  • Слухачі довгострокових навчальних курсів.
  • Підприємці, які ведуть бізнес на території Словенії.

Процес оформлення візи категорії D займає тривалий час, а також вимагати від заявника проходження співбесід у консульстві. Для отримання конкретного типу довгострокової візи можуть вимагатися специфічні документи, зібрати які вам також допоможуть у нашому візовому агентстві.

Мультивіза в Словенію

Якщо стандартна шенгенська віза видається на термін до 90 днів з правом одноразового перетину кордону Шенген зони, то на мультивізу такі обмеження не поширюються. Отримавши заповітну мультивізу від півроку до 5 років (точний термін вказується безпосередньо у візовому документі), ви маєте право протягом терміном відвідувати Словенію та інші європейські країни необмежену кількість разів. Однак загальний термін перебування на території ЄС, так чи інакше, не повинен перевищувати 90 днів.

Незважаючи на лояльність щодо українців, ця держава все ж неохоче видає мультивізи. Щоб роздобути цей документ, вам доведеться надати значний список документів, які послужать вагомим аргументом, що вам необхідно видати саме мультивізу. Наявність попередніх шенгенських віз у вашому закордонному паспорті в даному випадку може зіграти ключову роль.

Даний процес може розтягнутися на довгі тижні, і навіть місяці. Дуже важливо відразу подати повний пакет документів і скласти все належним чином, так як одна маленька неточність в документах може привести до відмови у видачі візи. Саме тому даний процес бажано довірити надійному агентству, яким ми являємось! Наші співробітники точно знають, що і як необхідно зробити, щоб ви отримали право багаторазового в'їзду.

Причини відмови в видачі словенської візи

Як правило, причини відмови у видачі віз наступні:

  • Неповний пакет документів.
  • Некоректне заповнення поданих документів.
  • Вказівка ​​помилкових даних, а також приховування важливої ​​інформації.
  • Судимість та перебування під слідством.
  • Порушення законів країн Шенгенської Угоди.

Також нерідко причиною відмови стає підозра чиновником посольства громадянина України в намірі переїхати до Словенії на ПМП або ж в приховуванні справжньої причини візиту.

Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання