Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Мультивіза в чистий паспорт

Посольства країн, що відносяться до Шенгенської зони, не надто охоче надають шенгенські візи на рік особам, які раніше не відвідували Європу. Максимум, на що може розраховувати мандрівник-початківець, - це короткострокова віза, відкрита тільки на час туру. І навіть процес відкриття короткострокової візи нерідко супроводжується переживаннями претендента, а також вимагає чималих фінансових і тимчасових витрат.

Що ж робити тим громадянам України, які мають у Євросоюзі бізнес інтереси, збираються туди на роботу або навчання, або планують часто відвідувати країни Європи в особистих справах? Небагато хто готовий витратити цінний час на стояння в чергах і підготовку документів. Набагато швидше (і дешевше!) відбудеться оформлення візи, якщо доручити подібну роботу професіоналам. Центр візової підтримки "MY-VISA" посприяє не лише у відкритті короткострокової шенгенської візи, але і допоможе у вирішенні складних питань. Наприклад, оформіть шенгенську візу на рік у чистий паспорт (тобто такий, де раніше не було проставлено віз, або є віза, наприклад, до Єгипту або Туреччини), або навіть в паспорт людини, якій із будь-яких причин було відмовлено у видачі візи. При цьому ми НЕ ВИМАГАЄМО передоплати: наша репутація залежить від добре зробленої справи.

Ми оформляємо мультивізу в чистий паспорт (шенгенські візи на рік, або на півроку) з можливістю відвідувати країни Шенгену протягом 90 днів за півріччя (тобто за рік сумарно - 180 днів). Співпрацюємо з посольствами Литви, Польщі та Словаччини: ці країни історично і територіально ближчі до України, ніж Західна Європа, і більш лояльні. При цьому з візою, відкритою, наприклад, польським посольством, ви можете вільно відвідувати практично всі країни Європи (крім Великобританії та Ірландії) - протягом тих же 90 днів на півріччя.

Для оформлення мультивізи, як правило, потрібен мінімальний пакет документів: закордонний паспорт, копія українського паспорта (всіх сторінок), дві фотографії 3,5 × 4,5 см на білому фоні (в залежності від ситуації правила подачі документів можуть відрізнятися, деталі уточнюйте телефоном або електронною поштою).

Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання