Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Культурна віза в Польщу

Культурна віза оформлюється з метою культурного обміну. Підставою для в'їзду до Польщі є:

  1. Відвідування громадської організації;
  2. Участь у наукових дослідженнях;
  3. Отримання освіти (в т.ч. проходження курсів, семінарів);
  4. Участь або відвідування спортивних змагань, культурних, релігійних заходів.

Запрошення до Польщі може прислати як байкерський клуб, так і церква. Польські консульства оформляють культурні візи практично зі 100% гарантією, у тому числі ставлять візу в чистий паспорт. Навіть якщо вам потрібно потрапити на короткий триденний захід, ви отримаєте дозвіл на в'їзд до Польщі як мінімум на півроку. З культурною візою ви зможете перебувати на території Польщі та інших країн Шенгену до 90 днів на півріччя.

Деякі установи не тільки надсилають запрошення, але і подають запит про скасування консульського збору для здобувачів візи. Такий запит істотно заощадить ваші кошти на подорож.

Документи для участі в культурному, спортивному, науковому заході, освітній програмі

  1. Письмове запрошення від організаторів - оригінал або факс (на факсі повинні бути вказані номер телефону відправника в Польщі і дата відправки факсу). Необхідні пункти запрошення:
    • - Дата видачі запрошення, прізвище, ім'я та підпис контактної особи, печатка організації;
    • - Прізвище, ім'я, дата народження, а також серія та номер закордонного паспорта, громадянство кожного учасника програми; для спортивних заходів - назва клубу або команди.
    • - Мета і тривалість програми;
    • - Інформація про покриття витрат на перебування громадянина України в Польщі;
    • - Назва, адреса, номер телефону, що запрошує.
    • - Реєстраційний номер польської організації у формі, необхідної польським законодавством (REGON, NIP, KRS)
  2. Підтвердження з місця роботи або підтвердження участі в українській науковій або культурній організації, що є членом програми обміну.

Зверніть увагу - запрошення дійсне 3 місяці з дати видачі.

Додатково Вам будуть потрібні:

  • Український паспорт;
  • Закордонний паспорт;
  • Візова анкета;
  • Документи, що підтверджують ваш вид діяльності в Україні;
  • Страхування;
  • Документи, що підтверджують наявність коштів на подорож.

Центр візової підтримки My-Visa посприяє у видачі візи особам, які мають всі документи на візу, або ж візьме оформлення повного пакету документів на себе. У другому випадку від вас будуть потрібні тільки закордонний паспорт і фото встановленого зразка.

Вартість культурної візи в Польщу - 180 євро.

Консульський збір (35 євро) сплачується окремо.

Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання