Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Шенгенська віза в Італію

Італія

Італія - ​​перлина Європи, неповторна країна з багатою історією, м'яким кліматом, вишуканою кухнею та мальовничою природою. Тут Ви знайдете розваги на будь-який смак: пляжний відпочинок на середземноморському і Адріатичному узбережжі, гірськолижні курорти Альп, величезну кількість архітектурних пам'яток - від давньоримського Колізею і середньовічних замків, до палаців епохи Ренесансу і Відродження. Плюс до всього Італія - ​​це світова столиця моди, країна найкращих модельєрів і вигідного шопінгу.

Поїздка до Італії подарує Вам масу приємних емоцій і спогадів. З огляду на те, що країна підписала шенгенський договір, для її відвідування необхідна шенгенська віза. Компанія My-visa з радістю допоможе Вам відкрити шенген для відвідування Італії. Нашими клієнтами можуть стати не тільки громадяни України, включно з Кримом, Луганськом та Донецьком, а й громадяни країн СНД.

Вартість візи в Італію

Термін дії / Тривалість перебування Термін оформлення Вартість Додаткова інформація
30 / до 14 днів 15 р.д. 130 € Чистий паспорт
180 / 90 днів 15 р.д. 290 € Їжджений паспорт
360 / 180 (1 рік) 15 р.д. 450 € Їжджений паспорт

Додатково оплачується:

  • 35 € консульський збір
  • 18,5 € сервісний збір візового центру

 

Що включено у вартість:

  • Заповнення візової анкети
  • Підготовка повного пакету документів
  • Подача документів без черги
  • Консультації з візових та близько візових питань
  • Відстеження готовності

Фото італійської візи:

Фото італійської візи

Необхідні документи для відкриття візи в Італію

  • Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів) + ксерокопія;
  • Український паспорт + ксерокопія (тільки сторінок з відмітками);
  • 2 фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя);
  • Довідка з роботи (за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою);
  • Довідка з банку (про рух по рахунку за останні 3 місяці і про залишок на рахунку);

Якщо у вас є питання по документам на візу в Італію, Ви можете уточнити їх у менеджера My-visa по телефону або на нашому сайті.

Види віз в Італію

Віза до Італії буває 2 видів:

Віза "типу С" - короткострокова віза, за допомогою якої можна подорожувати по всіх країнах ЄС. Оформляється коли Італія - ​​основна мета поїздки або Італія перша по шляху проходження маршруту (термін перебування в інших країнах ЄС має дорівнювати або менше терміну перебування в Італії).

До даного типу візи відноситься туристична, гостьова і бізнес віза в Італію. У першому випадку до основного пакету документів потрібно надати бронь готелів, зворотні квитки, підтвердити свої фінанси для подорожі по країні. У другому і третьому випадку необхідно мати запрошення від приймаючої сторони. У разі фінансової неспроможності заявника, приймаюча сторона повинна надати спонсорську лист, в якому зобов'язується взяти на себе фінансове питання перебування апліканта в Італії.

Віза "типу D" - довгострокова (національна) віза, яка видається на тривалий термін. Буває наступних видів:

  • студентська;
  • робоча віза;
  • для вивчення італійської мови;
  • віза стажера (навчальна, наукове стажування на підприємстві);
  • віза для возз'єднання сім'ї;
  • віза подружжя італійських громадян;

Звернувшись в наше агентство, ми підберемо Вам необхідний тип візи, пильно розглянувши Ваш випадок, зваживши всі нюанси. Співпрацюючи з нами, Ви можете бути впевнені в позитивному результаті в питанні оформлення візи в Італію!

Мультивіза в Італію

Якщо Ви плануєте не раз відвідувати Італію, Вам доцільно відкрити багаторазову мультивізу. За допомогою цієї візи Ви зможете відвідувати країну необмежену кількість разів протягом терміну дії візи. Віза типу mult буває тривалістю від 6 місяців до 5 років, але громадянам України зазвичай видають терміном на 6 місяців або 1 рік. Отримати італійську мультивізу нелегко, Ваші шанси стануть істотно вище, якщо у Вас є родичі, нерухомість або бізнес в Італії. Мультивіза видається на підставі запрошення від приймаючої сторони, тому подбайте про цей документ заздалегідь.

Багато хто плутає мультивізу з довгостроковою візою. Довгострокова дозволяє перебувати тривалий термін в Італії, як правило, 90 днів протягом півроку, а mult дозволяє в'їжджати в країну необмежену кількість разів протягом терміну дії візи.

Звернувшись в наше агентство, Ви можете бути впевнені в тому, що мультивіза в Італію буде стояти у Вашому паспорті. І ніяк інакше!

Причини відмови в видачі італійської візи

Гарантовано отримати відмову в оформленні італійської візи можна в разі:

  • надання недостовірних даних;
  • наявність судимостей;
  • відсутність дітей або дручини/чоловіка;
  • наявність відмов у видачі шенгенських віз у минулому;
  • низький рівень доходів і фінансова неспроможність;
  • відсутність позитивної візової історії;
  • суперечлива інформація в поданих документах;

Ці та безліч інших чинників можуть бути причиною відмови, причому справжню причину візовий офіцер Вам не повідомить. Тому не варто спокушати долю - довіртеся професіоналам! Ми підготуємо за Вас весь пакет документів, Вам не доведеться стояти у величезних чергах в консульстві - це ми зробимо за Вас. Ви тільки заберете паспорт з відкритою візою до Італії.

Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання