Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Шенгенська віза в Угорщину

Угорщина

Угорщина - країна-музей під відкритим небом. Тисячолітня історія залишила безліч пам'яток, родом з різних епох: романські храми Лебен і Паннохалме, середньовічні фортеці Шиклоше, Шюмеге і Егера. Обов'язкові до відвідування такі місця, як старий міст Ланцхід, храм Матяша, Королівський палац і Будайська фортеця. Загальна кількість храмів, замків, старовинних будівель і палаців в Угорщині близько 3,5 тисяч.

Крім архітектурних пам'яток, різноманітних виставок і музеїв, Угорщина славиться своїми мінеральними джерелами, бальнеологічними курортами і озерами. І, звичайно ж, все це оточене приголомшливими пейзажами.

Вартість візи в Угорщину

Термін дії / Тривалість перебування Термін оформлення Вартість Додаткова інформація
30 / до 14 днів 15 р.д. 130 € Чистий паспорт
30 / 20 днів 15 р.д. 160 € Чистий паспорт
360 / 180 (1 рік) 15 р.д. 380 € Їжджений паспорт
2 роки 15 р.д. 480 € Їжджений паспорт
3 роки 15 р.д. 650 € Їжджений паспорт

Додатково оплачується:

  • 35 € консульський збір
  • 18,5 € сервісний збір візового центру

 

Що включено у вартість:

  • Заповнення візової анкети
  • Підготовка повного пакету документів
  • Подача документів без черги
  • Консультації з візових та близько візових питань
  • Відстеження готовності

Фото угорської візи:

Фото угорської візи

Необхідні документи для відкриття візи в Угорщину

  • Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів) + ксерокопія;
  • Український паспорт + ксерокопія (тільки сторінок з відмітками);
  • 2 фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя);
  • Довідка з роботи (за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою);
  • Довідка з банку (про рух по рахунку за останні 3 місяці і про залишок на рахунку);

Якщо у вас є питання по документам на візу в Угорщину, Ви можете уточнити їх у менеджера My-visa по телефону або на нашому сайті.

Види віз в Угорщину

Короткострокова віза в Угорщину

Шенгенська віза (тип C) - ідеальний варіант для тих, хто бажає відвідати Угорщину з метою туризму, зустрічі з друзями або родичами, проведення бізнес-конференції, проходження курсу лікування або відвідування культурного заходу. Залежно від мети візиту, видається певний тип короткострокової шенгенської візи:

  • Туристична віза - то, що потрібно для мандрівника, який побажав відвідати цю чудову країну. Віза видається з великою ймовірністю особам, які подорожують з туристичними компаніями, а також особам, які можуть надати копії чеків про покупку проїзних квитків і готельної броні.
  • Гостьова віза видається заявнику, який отримав запрошення від родичів або друзів, який легально проживають на території Угорщини.
  • Бізнес-віза дає право громадянину України вести переговори, а також укладати контракти і підписувати договори з угорськими партнерами. Однак даний тип візи не дає право влаштовуватися на роботу або ж здійснювати трудову діяльність.
  • Короткострокова навчальна віза видається студентам, які бажають пройти навчання на курсах в Угорщині. При цьому тривалість програми повинна становити не більше 90дней.
  • Багато українців їдуть в Угорщину, щоб отримати кваліфіковану медичну допомогу, так як рівень медицини в цій країні дуже високий. Ви має право отримати таку візу, навіть якщо вам необхідна лише обстеження або консультація.
  • Також існує шенгенська віза, яка видається для відвідування культурного чи спортивного заходу. При цьому заявник повинен надати підтвердження, що він є учасником даного заходу.

Довгострокова віза в Угорщину

Національна віза (тип D) видається іноземцям, яким необхідно більш тривале перебування на території Угорщини. Довгострокова віза діє рік, після чого візу необхідно або пролонгувати, або переоформити для отримання права подальшого перебування в країні. Віза категорії D видаються в наступних випадках:

  • Заявник отримав запрошення від угорського роботодавця і планує працевлаштуватися. Даний тип візи дає право отримання посвідки на проживання.
  • Підвид трудової візи дає право працевлаштування без попереднього найму. Це означає, що аплікант має право в'їхати на угорську територію з метою самостійного пошуку роботи.
  • Навчальна віза видається студентам, які вже мають на руках документи, що підтверджують зарахування до угорського ВНЗ. Видається на весь період навчання.
  • Національна віза для проходження тривалого лікування. Аплікант повинен підтвердити, що потребує тривалого лікування, довгострокової реабілітації або хірургічному втручанні.
  • Видається дипломатам, послам і іншим уповноваженим особам, а також членам їх сімей.
  • Отримати візу офіційного типу можуть члени офіційних делегацій, діячі культури або освіти, міжнародні журналісти за умови, що дані візити передбачені державними програмами.
  • Довгострокова віза дає право громадянам України знаходитися в Угорщині більш 3ех місяців при наявності туристичного ваучера, видана туристичною компанією або друзів.
  • Віза за програмою «возз'єднання» сім'ї.

Варто відзначити, що угорське законодавство досить лояльне до українців. В рамках законодавства при наявності практично будь-якого типу національної візи, громадянин України має право претендувати на отримання постійного виду на проживання, а потім і громадянства.

Мультивіза в Угорщину

Якщо ви протягом одного або двох років плануєте неодноразові візити до Угорщини, то вам буде вигідніше оформити мультивізу. Для отримання шенгенської мультивізи необхідний більш повний пакет документів, складений з особливою ретельністю, а також необхідно, щоб ваш закордонний паспорт не був «порожній». Як правило, власникам «чистого» закордонні паспорту відмовляють у видачі мультивізи в 95% випадків.

Причини відмови в видачі угорської візи

Відмова у видачі візи угорським посольством може бути викликаний наступними причинами:

  • Неповне або неправильне складання пакету документів;
  • Знаходження під слідством або наявність судимості;
  • Приховання справжньої причини візиту, а також помилкова інформація;
  • Історія порушень законів у будь-якій країні Шенгенської Угоди.

Звертайтеся в наше агентство - нашої безпосередньою діяльністю є сприяння в оформленні віз. Вибравши нас своїми візовими партнером, Ви зможете бути впевненими, що ви нічого не втратите і всі документи будуть складені належним чином.

Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання