Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Шенгенська віза в Німеччину

Німеччина

Німеччина щороку притягує до себе увагу мільйони туристів, адже тут кожен замок, численні собори і цілі квартали оповиті багатовіковою історією. Поряд із пам'ятками старовини тут функціонують сучасні високотехнологічні автомобільні заводи, які люб'язно відкривають двері для всіх бажаючих відвідати екскурсію.

Не варто забувати і про самобутню німецьку кухню. Саме ця країна є батьківщиною знаменитих гамбургерів, які зобов'язані своєю назвою місту Гамбург. Ну а свинячі ковбаски і німецьке пиво і зовсім не потребують представлення.

Вартість візи в Німеччину

Термін дії / Тривалість перебування Термін оформлення Вартість Додаткова інформація
30 / до 14 днів 15 р.д. 110 € Чистий паспорт
180 / 90 днів 15 р.д. 290 € Їжджений паспорт
360 / 180 (1 рік) 15 р.д. 450 € Їжджений паспорт
360 / 180 (1 рік) 15 р.д. 570 € Їжджений паспорт, після Німеччини
2 роки 15 р.д. 850 € Їжджений паспорт, після Німеччини
3 роки 15 р.д. 1150 € Їжджений паспорт, після Німеччини
5 років 15 р.д. 1600 € Їжджений паспорт, після Німеччини

Додатково оплачується:

  • 35 € консульський збір
  • 18,5 € сервісний збір візового центру

 

Що включено у вартість:

  • Заповнення візової анкети
  • Підготовка повного пакету документів
  • Подача документів без черги
  • Консультації з візових та близько візових питань
  • Відстеження готовності

Фото німецької візи:

Фото німецької візи

Необхідні документи для відкриття візи в Німеччину

  • Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів) + ксерокопія;
  • Український паспорт + ксерокопія (тільки сторінок з відмітками);
  • 2 фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя);
  • Довідка з роботи (за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою);
  • Довідка з банку (про рух по рахунку за останні 3 місяці і про залишок на рахунку);

Якщо у вас є питання по документам на візу в Німеччину, Ви можете уточнити їх у менеджера My-visa по телефону або на нашому сайті.

Види віз в Німеччину

Хоча Німеччина дуже гостинна щодо платоспроможних туристів, до видачі віз тут ставляться з усією строгістю. Найскладніше доводиться тим, хто бажає отримати мультивізу або виїхати в цю країну на ПМП. Тому до збору і подачі документів тут необхідно підходити з усією відповідальністю, щоб навіть прославлені своєю педантичністю німці не змогли вам відмовити.

Існує два основних види віз до Німеччини: шенгенська (С) і національна (D). Перша дає право перебувати на території країни до 90 днів з правом одноразового або багаторазового в'їзду в зону Шенгену. Що ж стосується національної візи, вона спочатку видається на 90 днів, але може бути продовжена на більш тривалий термін.

Істотна відмінність між двома візами заключається в термінах оформлення і видачі. Якщо шенгенську візу можна отримати в 3-7 днів, то з національною все набагато складніше і довше - доведеться чекати від кількох тижнів до кількох місяців.

Шенгенська віза до Німеччини

Даний тип візи підходить людям, які не планують затримуватися в Німеччині довше 3-х місяців. Як правило, такі візи оформляються в випадках, коли поїздка здійснюється з метою:

  • Отримання медичного обслуговування;
  • Туризму;
  • Транзиту;
  • Приватного або гостьового візиту (поїздка до друзів або родичів);
  • Відвідування мовних курсів, тривалістю яких становить не більше 3ех місяців;
  • Відвідування спеціалізованих заходів, змагань, виставок і т.д .;
  • В рамках молодіжних або шкільних обмінів (групові поїздки);
  • Рішення ділових питань.

Шенгенська віза дає вам право відвідувати не тільки територію Німеччини, але також і інші країни Шенгенської угоди. Але будьте уважні, якщо ви отримали візу з можливістю одноразового в'їзду, виїхавши за межі території Шенгену, ви вже не зможете в'їхати назад. Однак це правило не поширюється на багаторазові візи (мультивізи).

Національна віза в Німеччину

Даний тип візи необхідний особам, які планують тривале чи постійне проживання на території Німеччини. Такий документ, як правило, потрібно в наступних випадках:

  • Укладення шлюбу або ж в'їзд за програмою возз'єднання сім'ї.
  • Проходження навчання в німецькому навчальному закладі.
  • Здійснення трудової діяльності.
  • Відвідування мовних курсів, тривалість яких становить більш 3ех місяців.
  • Перебування в країні за програмою Au-pair.
  • Виїзд на підставах пізнього переселенця.

Для отримання національної візи можуть знадобитися специфічні документи, такі як запрошення на роботу, підтвердження про зарахування до навчального закладу Німеччини, підтвердження володіння німецькою мовою на певному рівні і т.д. Також вас неодноразово можуть викликати в консульство для проведення співбесіди.

Мультивіза в Німеччину

Всупереч стереотипам, даний тип візи не є довгостроковим. Мультивізи видаються на термін від півроку до 2 років, при цьому ви можете виїжджати за межі зони Шенгену необмежену кількість разів. Однак при цьому в вашому документі буде зазначено максимальну кількість діб, протягом яких ви можете перебувати на території.

Припустимо, що у вашій мультивізу прописано значення 90/180. Це має на увазі, що ви можете перебувати в країні на законних підставах не більше 90 діб протягом півроку, а вже скільки разів ви будете здійснювати в'їзд, 5 або 25 - абсолютно неважливо.

Самостійно отримати мультивізу жителям України, особливо на тривалий термін, непросто. Причиною тому є те, що багато українців по цілком зрозумілим мотивам прагнуть виїхати в цю країну на ПМП. Саме тому необхідно надати якомога більше документальних доказів, які переконають німецьку сторону в тому, що ви в кінцевому підсумку повернетеся назад на батьківщину.

Найбільш високі шанси отримати мультивізу у тих, хто:

  • відвідує країну в ділових цілях;
  • проходить оздоровчі процедури в німецьких клініках;
  • володіє нерухомістю або має близьких родичів в Німеччині;
  • є учасником спортивного або культурного заходу;
  • є членом офіційних делегацій;
  • має в закордонному паспорті позначки про багаторазове відвідування шенгенської зони.

Причини відмови в видачі німецької візи

Нерідкі випадки, коли консульство відмовляє у видачі візи. Найчастіше причиною цього є виникнення у працівників консульства підозри, що громадянин планує в'їзд на ПМП або приховує справжню причину поїздки. Як правило, відмова викликана такими причинами:

  • Недійсні відомості про громадянина.
  • Виявлено приховування старого закордонного паспорта або приховування важливої ​​інформації.
  • Наявність судимості.
  • Неправильне / неповне оформлення пакету документів.
  • Неналежне поведінка апліканта під час попереднього візиту в країну Шенгену.
  • Порушення правил Шенгенської угоди.
  • Незадовільна платоспроможність і «чистий» закордонний паспорт.

Як бачите, щоб отримати візу з першого разу доведеться взяти до уваги безліч нюансів і неабияк попітніти, щоб переконати консульство видати вам візу. Набагато простіше, особливо якщо це ваш перший раз, довірити цю справу агентству, яке точно знає, які необхідно зібрати документи і вжити заходів, щоб ви гарантовано отримали право на в'їзд.

Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання