Оформлення віз
громадянам України!
Оформляємо візу в шенген від 85 євро
Гарантія, мінімальний пакет документів!

Шенгенська віза в Чехію

Чехія

Чехія - надзвичайно популярна в плані туризму країна. Кожен турист знайде тут щось своє: хтось відправиться досліджувати численні чеські замки, архітектурні пам'ятники, яких тут налічується понад 2,5 тисячі, хтось віддасть перевагу поправити здоров'я на знаменитих бальнеологічних курортах або ж покататися на лижах.
 
Закінчивши оглядати нескінченно прекрасні міські пейзажі, туристи можуть відправитися на екскурсії по унікальним печерам Моравського карсту або ж помилуватися красотами національного парку «Чеська Швейцарія». В кінці ж дня зовсім не зайвим буде скуштувати справжнього чеського пива зі смаженими ковбасками.

Вартість візи в Чехію

Термін дії / Тривалість перебування Термін оформлення Вартість Додаткова інформація
30 / 10 днів 7-10 р.д. 100 € Чистий паспорт
30 / 14 днів 7-10 р.д. 110 € Чистий паспорт
30 / 20 днів 7-10 р.д. 150 € Чистий паспорт
180 / 90 (пів року) 7-10 р.д. 250 € Їжджений паспорт
360 / 180 (1 рік) 7-10 р.д. 380 € Їжджений паспорт

Додатково оплачується:

  • 35 € консульський збір
  • 18,5 € сервісний збір візового центру

 

Що включено у вартість:

  • Заповнення візової анкети
  • Підготовка повного пакету документів
  • Подача документів без черги
  • Консультації з візових та близько візових питань
  • Відстеження готовності

Фото чеської візи:

Фото чеської візи

Необхідні документи для відкриття візи в Чехію

  • Закордонний паспорт (термін дії якого не менше 90 днів) + ксерокопія;
  • Український паспорт + ксерокопія (тільки сторінок з відмітками);
  • 2 фотографії 3,5 х 4,5 см (80% обличчя);
  • Довідка з роботи (за останні 6 місяців на фірмовому бланку з круглою печаткою);
  • Довідка з банку (про рух по рахунку за останні 3 місяці і про залишок на рахунку);

Якщо у вас є питання по документам на візу в Чехію, Ви можете уточнити їх у менеджера My-visa по телефону або на нашому сайті.

Види віз в Чехію

Чехія входить в число 25 країн, які підписали між собою Шенгенська Угода, тому для короткотермінового відвідування цієї країни українцям необхідна шенгенська віза (тип С). Видається вона строком до 90 днів і може давати право одноразового, дворазового або багаторазового (Multi) перетину кордону між країнами, які входять в зону Шенгену.

Короткострокові візи в Чехію для громадян України бувають наступних типів:

  • Туристична. Видається громадянам України, які прибули на територію Чехії з метою туризму. Як правило, для оформлення цього документа потрібно підтвердження про покупку турпутівки, копії чеків з готелів і копії автобусних квитків.
  • Гостьова. Відповідний варіант для українців, які бажають відвідати родичів або друзів. Для отримання потрібне запрошення від громадянина Чеської Республіки. Велика увага звертається на фінансову забезпеченість заявника або ж приймаючої сторони.
  • Ділова. Дана віза дає право громадянину України брати участь в переговорах, укладати договори і контракти. Ділова віза не дає права працевлаштування в Чехії.
  • Культурна. Для відвідування культурних або спортивних заходів. Від заявника вимагається документальне підтвердження, що він є учасником даного заходу.
  • Лікувальна. Такий тип візи можуть запросити люди, які бажають отримати медичне обстеження, консультацію чи лікування в клініках Чехії.

Хоча Чехія радо приймає на своїй території туристів, українцям отримати візу в цю країну дуже непросто. Пов'язано це в першу чергу з тим, що чеські посли бачать в українцях потенційних іммігрантів. Таку думку цілком справедливо з урахуванням того, яка кількість українців працює в Чеській Республіці.

Для отримання візи в цій країні необхідно зібрати великий пакет документів, які могли б переконати посла в тому, що ви все ж повернетеся на батьківщину. Даний процес краще всього довірити нашому агентству - ми маємо великий досвід і добре орієнтуємся в ситуації.

Національна довгострокова віза в Чехію

Довгострокова віза (тип D) необхідна тим громадянам України, які бажають легально працевлаштуватися в Чехії або ж вступити до ВНЗ. Видається дана віза терміном від 3 місяців до 1 року з можливістю подальшої пролонгації або переоформлення. Буває декількох типів:

  • Навчальну візу можуть отримати студенти, які вже зараховані в один з чеських ВНЗ. При цьому може знадобитися довідка про наявність певної суми грошей на рахунок студента, яка покриє весь період його проживання в Чеській Республіці.
  • Робоча віза дозволяє офіційно працевлаштуватися і проживати в Чехії. Для отримання потрібне пред'явлення копії трудового договору або ж запрошення на роботу.
  • Віза за програмою «возз'єднання» сімей.
  • Віза, що дозволяє отримувати тривале медичне обслуговування в чеських клініках.
  • Офіційний тип візи можуть отримати представники різних міжнародних і урядових структур для здійснення своєї діяльності на території Чеської Республіки.

Причини відмови в видачі чеської візи

Громадянину України може бути відмовлено у видачі візи у випадках, якщо документи були заповнені некоректно або ж подано неповний пакет документів. Вагомою підставою для відмови служить погана візова історія, правопорушення, судимість або ж знаходження під слідством заявника.

Відео
Запитання / відповідь
Запитань в даному розділі наразі немає
Задайте своє питання:
Вкажіть Ваше ім'я
Вкажіть Ваш email
Вкажіть Ваше питання